© 2023 ECOUREA

Marine Urea® is a registered trademark of the Global Pollution Authority Ltd. 
AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA)  

By using this website you agree to our terms and conditions

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

AdBlue Norge, Billig adblue, billig adblue bergen, transport adblue, logistikk adblue, lastebil adblue, kjøpe adblue, adblue distributør, adblue salg, billigst adblue, hvor får man kjøpt adblue, hvor kjøper man adblue

Hva er AdBlue®?

AdBlue®, med det tekniske begrepet AUS32, er en flytende og klar løsning som består av demineralisert vann og urea (32.5%). AdBlue® injiseres i avgassen til dieseldrevne motorer, for å redusere utslipp av nitrogenoksider (NOx) i kombinasjon med SCR-teknologi (Selective Catalyst Reduction). Som sådan er ikke AdBlue® et tilsettingsstoff for diesel.

Er AdBlue® giftig eller farlig?

Nei, AdBlue® er en ikke-giftig, ikke-brennbar løsning. Den er stabil, fargeløs, og har kun en svak lukt av amoniakk. Som med all stoffhåndtering er det visse sikkerhetstiltak som skal følges, og sikkerhetsdatablad er tilgjengelig for alle AdBlue®-produkter.

Hvordan kan jeg forsikre meg om at jeg kjøper kvalitets-AdBlue®?

Produktkvaliteten vil avhenge av ureaproduksjonen, kvaliteten på det demineraliserte vannet, samt utstyret som brukes til lagring og transport. Det er en rekke standarder som bestemmer kvaliteten på AdBlue® for ulike konsentrasjoner rundt om i verden. Disse standardene inkluderer AdBlue® (AUS32,5%) - ISO 22241 (internasjonalt). Ved å kjøpe AdBlue® gjennom oss sikrer du deg et kvalitetsprodukt

Vi er en pålitelig AdBlue®-produsent og distributør basert i Bergen, vi kan levere på landsdekkende basis, og tilpasset dine behov.
Vi leverer AdBlue® i flere ulike størrelser, deriblant 10 liters-kanner, IBC-container og tankbiler.

ECOUREA tilbyr komplette serviceløsninger til bedrifter som ønsker å bidra til et bedre miljø, som igjen gir kundene en mer bærekraftig industri.

AdBlue® MSDS
AdBlue® Spesifikasjon